To iPad or not to iPad?

En bekendt på Facebook skrev dette i sin “status”. Argumentationen synes at være, at da skattefar alligevel betaler gildet (…), så skal man da bare have sådan en i-ting.

Der er nu noget jeg ikke forstår: Apple opfinder en eller anden tåbelig gadget, giver den et navn med et lille i, og straks er der millioner af ellers fornuftige mennesker, fortrinsvis mænd, der straks brøler: “sådan én skal jeg da ha’!”…

Men, ok, så kan der også gå mange timer (gerne i arbejdstiden, for IT-folk er det jo bestemt relevant) hvor man kan diskutere med venner og kolleger om hvilken app der er den fedeste, hvilken model der er lækrest, hvorfor man skal opgradere dette til noget andet, hvorfor konkurrenternes tilsvarende gadgets er dårligere (også selvom de faktisk er bedre) og hvorfor man er totalt Amish hvis man ikke har den seneste i-gadget.

Tag Jer sammen…

Må jeg opfordre til at skattefar som minimum holdes ude af gildet…

3 tanker om “To iPad or not to iPad?

  1. Hey – Du må da lave en iAmish – baseret på en PIC sæ’fø’li’ og et gammelt Nokia 3320 sort-hvid display, og option for flopyy drev og skulderrem 🙂

  2. Haha, ja Apple produkter er rimelige hype i øjeblikket.
    Tror eller håber aldrig på at disse pads vil overtage computer markedet, men apple er heldigvis ikke de eneste på markedet mere.
    Især galaxy tab er lige giver konkurrence til Apple

    Hilsen
    Padpriser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.