Lukkeuger på hospitalerne

Jeg synes man skal indføre lukkeuger på hospitalerne. Alle patienter kan passende sendes hjem eller til alternative hospitaler i perioden.

Hvorfor?

Min kone er sygeplejerske. Vi har 3 dejlige børn, hvoraf den yngste stadig går i daginstitution og er for lille til at passe sig selv.

Institutionen har lukket i uge 29 og 30, hvorfor vi naturligvis (…) ønsker ferie blandt andet i disse 2 uger.

Vi kan godt få bedsteforældre til at hjælpe os, men vi vil ikke forvente af dem at de skal have alle 3 unger i 2 hele uger.

Min kone har derfor ønsket ferie i blandt andet uge 29 og 30. Jeg erfarer nu at det kan være et problem, da rigtig mange af hendes kolleger, som sjovt nok også er mødre ud over at være sygeplejersker (…), har præcis samme udfordring. Derfor er det usandsynligt at konen kan få fri i begge disse uger.

For os er det ikke en kæmpe udfordring. Vi er ikke ”enlige forældre”, jeg kan som selvstændig næsten selv bestemme mine ferieuger, så vi kan sagtens leve med lidt overlap, hvor vi ikke nødvendigvis har ferie samtidigt; selvom det er at foretrække…

Men, der må da findes mange andre der har langt større udfordringer med disse lukkedage/uger!

Tænk hvis jeg havde været læge og konen sygeplejerske: ”ok, du tager 29 og jeg tager 30”… ”nej, jeg kan ikke få uge 29 for det vil de andre også”… ”jammen, nu har jeg sagt ja til 30, så jeg kan ikke lave det om”… ”ok, jeg prøver at tale med chefen, ellers må vi ringe til Farmor”…

DET ER SGUDDA IKKE I ORDEN!!!!

Så længe vi skal leve med flere og flere lukkedage og uger i vores børns institutioner, så må vi kræve at vi kan få vores ferie hvor institutionerne holder lukket. Det kan så betyde at busserne holder lukkeuger, afhentning af skrald holder lukkeruger, posten holder lukkeuger, politiet holder lukkeuger og således naturligvis også hospitalerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.